Cina QB800A Karbon Arc Air Gouging Gun pabrik jeung pabrik | Tongying

QB800A Karbon Arc Air Gouging Gun

Pondok Description:


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • : Port port Qingdao atawa port pamundut anjeun
  • Sarat pembayaran: L / C, D / P, T / T, PayPal, rugbi Kulon
  • Jumlah: DH24004
  • jéntré produk

    Tags produk

    Panjelasan Produk

    1. Ieu Mig las Gun kudu dipake ku tanaga mumpuni.

    2. Dina mangsa pamakéan, ulah aya zat ngabahayakeun kayaning arc atawa haseup, ngaruksakkeun operator jeung sajabana.

    3. parameter ayeuna The dieusian nunjukkeun wates kerja na, sarta overload bakal ngaruksak Mig las Gun.

    4. Panjang tina konvensional Mig las Gun nyaeta 3 méter sarta 5 méter. Ieu mastikeun dilarang pikeun nyambungkeun kabel jeung objék seukeut, jeung objék panas.

    5. MAG / MIG Mig las Gun palaksanaan teknis ngeunaan GB / T15579.7-2013.

    6. Dina raraga pikeun mastikeun kualitas las sarta hirup jasa tina produk ieu, eta disarankeun pikeun pariksa rutin sarta ngaganti bagian consumable dina jangka waktu.

    7. Disassembly kawat feed selang:

    Mimiti ngaleupaskeun nozzle, ujung kontak, anu gabungan hareup, lajeng di ahir obor, nyabut nut padet dina colokan puseur, anjeun tiasa ningali tungtung dibereskeun tina selang feed kawat, tarik kaluar, upami diperlukeun, gently muterkeun, nyaéta The kawat feed selang bisa dihapus.

    8. Instalasi kawat dahar selang:

    Samemeh nyambungkeun kana gun las kana mékanisme dahar kawat, pastikeun pikeun masang luyu kawat dahar selang nurutkeun jenis kawat.

    Catetan: The selang feed kawat teu kudu panjang teuing, disebutkeun eta bakal nyieun ujung kontak ngaco kana kasusah atawa selang bakal kacida dikomprés sarta ngagulung dina kabel.

    9. The aliran gas pelindung mangrupa faktor penting mangaruhan pamakéan Mig las Gun. Ieu bisa disaluyukeun jeung pangaruh las pangalusna kucara nyaluyukeun méter aliran.

    10. Splashes dina prosés las anu paling ka mangaruhan ka Mig las Gun jeung pangaruh las.

    11. Éta mastikeun dilarang nganggo Mig las Gun salaku alat pikeun knocking workpiece nu.

    12. Masalah na leyuran:

    a


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami