BANNER
tongying-bakër
banner3

Mbledhja Featured

Linyi Tongying Importi dhe Eksporti Co, Ltd, është një kompani industriale integrimin e shkencës, industrisë dhe tregtisë. Është specializuar në biznesin e eksportit të produkteve saldim

Rreth nesh

Linyi Tongying Importi dhe Eksporti Co, Ltd, është një kompani industriale integrimin e shkencës, industrisë dhe tregtisë. Është specializuar në biznesin e eksportit të produkteve saldim.