БАНЕР
tongying-бакар
banner3

Избрана колекција

Linyi Tongying Увоз и извоз копродукции, Ltd е индустриска компанија интегрирање наука, индустрија и трговија. Таа е специјализирана за извоз на заварување производи

за нас

Linyi Tongying Увоз и извоз копродукции, Ltd е индустриска компанија интегрирање наука, индустрија и трговија. Таа е специјализирана за извоз на заварување производи.