China QB800A Carbon Arc Air gouging Gun pabrik lan manufaktur | Tongying

QB800A Carbon Arc Air gouging Gun

Short Description:


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • : Port port Qingdao utawa port penjenengan
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / P, T / T, Paypal, Uni Western
  • Panggil: DH24004
  • Detail produk

    Tags Product

    Description Product

    1. Iki Mig Welding Gun ngirim digunakake dening personel qualified.

    2. Sajrone nggunakake, supaya bahan kimia mbebayani kayata busar utawa kumelun, harming operator lan liyane.

    3. parameter saiki kasebut nuduhake watesan sawijining digunakake, lan kakehan bakal ngrusak Mig Welding Gun.

    4. dawa saka conventional Mig Welding Gun 3 meter lan 5 meter. Iku ingkang boten pareng strictly nyambung kabel karo obyek sing landhep, lan obyek panas.

    5. MAG / MIG Mig Welding Gun implementasine technical saka GB / T15579.7-2013.

    6. Supaya kanggo mesthekake kualitas welding lan gesang layanan prodhuk iki, kang dianjurake kanggo mriksa ajeg lan ngganti bagean consumable ing wektu.

    7. disassembly saka kabel feed selang:

    First mbusak nozzle, ing tip kontak, peserta ngarep, lan banjur ing pungkasan obor, mbusak wong edan ngalangi ing plug tengah, sampeyan bisa ndeleng mburi tetep selang feed kabel, narik metu, yen perlu, alon-alon muter, enggi kabel feed selang bisa dibusak.

    8. Instalasi kabel dipakani selang:

    Sadurunge nyambungake gun welding kanggo mekanisme dipakani kabel, dadi manawa kanggo nginstal cocok kabel dipakani selang miturut jinis kabel.

    Cathetan: selang feed kabel ngirim ora banget dawa, digunakake bakal nggawe tip kontak ngaco menyang kangelan utawa selang bakal kacida teken lan mbengkongaken ing kabel.

    9. aliran gas protèktif faktor penting nggowo pengaruh nggunakake Mig Welding Gun. Bisa diatur kanggo efek las paling kanthi ngatur meter aliran.

    10. Splashes ing proses las sing paling kanggo mengaruhi Mig Welding Gun lan efek las.

    11. wis strictly dilarang nggunakake Mig Welding Gun minangka alat kanggo nuthuk workpiece.

    12. Masalah lan solusi:

    a


  • Previous:
  • Next:

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita